Winnsen Industry Co., Ltd.

Winnsen Industry Co., Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken: Winnsen
Aantal werknemers: 100~150 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 5,000,000 - US$ 10,000,000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 80% - 90%
Beschrijving bedrijf
Winnsen Industry Co., Ltd.

 

 

Ongeveer Winnsen-Industrie

Met meer dan 15 jaar van de industrieervaring, Winnsen-is de Industrie de belangrijke fabrikant van zelfbedieningsproducten, met inbegrip van digitale signage&Kiosk, digitale kasten en automaten. Onze overzichtsproducten kenmerken gekwalificeerde hardwareeenheid, gemakkelijk te gebruiken softwareinterface, en een volledige reeks van aanpassingsopties.

 

* & Hardware die ontwerpen vervaardigen

* Software-ontwikkeling & Integratie

* Product/Project Deskundig Overleg

* Internationaal Kwaliteitscertificaat

* Technische ondersteuning & de Dienst Na verkoop

 

 

Professionele Verkoop/Ingenieur/R&D-Team

Wij hebben vloeiend Engelstalig verkoopteam met klanten wereldwijd mee te delen om hun vereiste te begrijpen. Ons werktuigbouwteam heeft ervaring in het gebied meer dan 20 jaar. Zij niet alleen kunnen de professionele ontwerpdienst aanbieden, maar ook kunnen deskundig overleg verstrekken. Voorts Winnsen-heeft de Industrie het eigen elektronika en softwareteam van de programmeringsingenieur. Wij ontwikkelen software van de telefoon het laden posten, de elektronische kasten en de automaten binnenshuis, en wij kunnen de stroom en het gebruikersinterface van het douanewerk goedkeuren.

 

 

Wij zijn Verklaarde ISO

Met de recentste lasersnijmachine, CNC de buigende machine, de lassenmachine en enz. Al productie wordt gemaakt onder één dak, toelatend Winnsen-de Industrie om productkwaliteit en op tijd levering te controleren. De Winnsenindustrie houdt ISO-certificatie op allen klant-onder ogen ziet processen, die objectief bewijsmateriaal van de hoogste maatregelen van proces en kwaliteitscontrole brengen.

 

 

De uitvoer meer dan 50 Landen

Vandaag Winnsen-heeft de Industrie producten meer dan 50 landen uitgevoerd, en wij hebben een hoge reputatie voor niet alleen het ontwikkelen van hoogste kwaliteitsproducten verdiend, maar voor ontvankelijk, gemakkelijk het zijn om met, en voor status achter alle aspecten van ons werk te werken. Onze krachtige softwareplatforms en hardwaresystemen werken in harmonie om u de stabielste prestaties met maximale flexibiliteit aan te bieden.

 

 

Contacteer vandaag ons

Wij zullen concentreren ons op en zullen ons tot uw bedrijfsbehoefte bijdragen en uw marktdoel, kunnen wij kant en klare oplossing voorbereiden die op uw vereiste wordt gebaseerd om u succesvol te maken. De trotse Winnsenindustrie, om één van de hoogste fabrikanten van zelfbedieningsmateriaal te zijn, heeft de hartstocht, deskundigheid, en van middelen voorziet om nu en voor te verstrekken u de uitstekende dienst ooit.

 

 
Certificaat
Standaard:ISO 9001:2008
Aantal:8000242R0S
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Standaard:FCC
Aantal:PA101
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal